Оберіть мову
Ukrainian
Arabic
Armenian
Azerbaijani
Belarusian
Bulgarian
Chinese (Simplified)
Chinese (Traditional)
Czech
Danish
Dutch
English
Estonian
Finnish
French
Georgian
German
Greek
Hebrew
Hindi
Hungarian
Icelandic
Irish
Italian
Japanese
Korean
Latvian
Lithuanian
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swahili
Swedish
Простий
пошук
Розширений
пошук
Покажчики
Професійний
пошук
Рубрикатор
НБУВ
Розподілений
пошук
Бази даних
Автореферати дисертацій - результати пошуку
Книжкові видання та компакт-диски
Журнали та продовжувані видання
Автореферати дисертацій
Реферативна база даних
Наукова періодика України
Тематичний навігатор
Авторитетний файл імен осіб
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"
Вид пошуку
Ключові слова (без закінчення)
Автор (тільки прізвище)
Назва
Рік видання
Сортувати знайдені документи за:
автором
назвою
роком видання
видом документа
Знайдено в інших БД:
Книжкові видання та компакт-диски (16)
Реферативна база даних (12)
Пошуковий запит:
(<.>U=Л975<.>)
Загальна кількість знайдених документів
:
4
Представлено документи
з 1 до 4
1.
Кобилінська О.В.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини
: Автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.01
. — К., 2000. — 20 с.: рис. — укp.
Рубрики:
Руйнування зерен вибухом. Вироблення повітряних (зруйнованих вибухом) зерен
Борошняні та круп’яні концентрати. Комбіновані екструзійні продукти
2.
Гирка О. І.
Споживні властивості і збереженість нових екструдованих продуктів
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.15
. — Л., 2011. — 24 с. — укp.
Рубрики:
Борошняні та круп’яні концентрати. Комбіновані екструзійні продукти
3.
Валевська Л. О.
Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності
: автореф. дис. ... канд. техн. наук :
05.18.15
. — Х., 2011. — 18 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
Борошняні та круп’яні концентрати. Комбіновані екструзійні продукти
4.
Аннєнкова Н.Б.
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів
: автореф. дис... канд. техн. наук:
05.18.15
. — К., 2009. — 23 с. — укp.
Рубрики:
Борошняні та круп’яні концентрати. Комбіновані екструзійні продукти
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача
Всі права захищені ©
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського