Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (429)Журнали та продовжувані видання (527)Реферативна база даних (508)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2007. — 21 с. — укp.

Рубрики:
2.

Слащева А.В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.

Рубрики:
3.

Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
4.

Кайнаш А.П. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 17 с. — укp.

Рубрики:
5.

Куфтан Валід Муфлех Мухаммад Технологія м'ясних виробів з сировини, що ферментована протеолітичними препаратами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 20 с. — укp.

Рубрики:
6.

Сабіров Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2009. — 18 с. — укp.

Рубрики:
7.

Гащук О.І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005. — 21 с. — укp.

Рубрики:
8.

Серік М.Л. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
9.

Волошин Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 17 с. — укp.

Рубрики:
10.

Колесник А.О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
11.

Лизова В. Ю. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 21 с. — укp.

Рубрики:
12.

Мартинюк І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 21 с. — укp.
13.

Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.

Рубрики:
14.

Онищенко В.М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
15.

Чеканов М. А. Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2011. — 17 с. — укp.

Рубрики:
16.

Євлаш В.В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.

Рубрики:
17.

Подворчан Д.Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.

Рубрики:
18.

Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 18 с. — укp.

Рубрики:
19.

Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.

Рубрики:
20.

Фабіянська І.В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського