Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Кандалей О.В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Слащева А.В. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2006. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Медведовський Я.С. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — К., 2003. — 17 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Кайнаш А.П. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — О., 2008. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Куфтан Валід Муфлех Мухаммад Технологія м'ясних виробів з сировини, що ферментована протеолітичними препаратами : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1999. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Сабіров Технологія барооброблених цільном'язових м'ясних виробів зі свинини : автореф. дис... канд. тех. наук: 05.18.16. — Донецьк, 2009. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Гащук О.І. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Серік М.Л. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Волошин Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2003. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Колесник А.О. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Лизова В. Ю. Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — К., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Мартинюк І.О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04. — К., 2007. — 21 с. — укp.
|
13. |
Холодова О. Ю. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Донецьк, 2011. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Онищенко В.М. Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Чеканов М. А. Удосконалення процесу тендеризації м'яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Х., 2011. — 17 с. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Євлаш В.В. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 1998. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Подворчан Д.Є. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Пересічна С.М. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — К., 2000. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Горбань В.Г. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2007. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Фабіянська І.В. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
| |