Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. |
Піроженко І.А. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06. — К., 2005. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
2. |
Федорів В.М. Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Гуртовий М.В. Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2002. — 32 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Паламарчук Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 44 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Гордієнко О.В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Большакова В.А. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16. — Х., 2001. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Сокол Г. І. Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06. — Х., 2010. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Селютіна Г.А. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2001. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|