Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Гаркуша В.Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2002. — 20 с.: рис. — укp.
|
2. |
Храмшина Л.І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
3. |
Мольська В.А. Ресурсозберігаючий процес миття склотари для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2000. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
4. |
Гордієнко О.В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
5. |
Василів В.П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 20 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
6. |
Маринін А.І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007. — 21 с. — укp.
Рубрики:
|
7. |
Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
8. |
Паламарчук Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 44 с. — укp.
Рубрики:
|
9. |
Коваленко О.О. Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2007. — 36 с. — укp.
Рубрики:
|
10. |
Марценюк О.С. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 45 с. — укp.
Рубрики:
|
11. |
Ремінна Л.П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
12. |
Гуць В.С. Прикладна реологія та інтенсифікація процесів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 35 с. — укp.
Рубрики:
|
13. |
Лебединець І.В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.
Рубрики:
|
14. |
Сухенко В.Ю. Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 20 с. — укp.
Рубрики:
|
15. |
Шофул І. І. Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
16. |
Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.
Рубрики:
|
17. |
Левченко О.В. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13. — Х., 2005. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
18. |
Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010. — 19 с. — укp.
Рубрики:
|
19. |
Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
20. |
Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.
Рубрики:
|
| |