Бази даних


Автореферати дисертацій - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (741)Журнали та продовжувані видання (975)Реферативна база даних (684)Наукова періодика України (1)
Пошуковий запит: (<.>U=Л81$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 56
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Гаркуша В.Б. Розробка і дослідження установки для обробки продуктів харчування надвисоким тиском : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Донецьк, 2002. — 20 с.: рис. — укp.
2.

Храмшина Л.І. Розробка апарата охолодження напоїв проміжними кремнійорганічними холодоносіями для підприємств малого бізнесу : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 1999. — 18 с. — укp.

Рубрики:
3.

Мольська В.А. Ресурсозберігаючий процес миття склотари для харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2000. — 19 с. — укp.

Рубрики:
4.

Гордієнко О.В. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — Донецьк, 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
5.

Василів В.П. Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2005. — 20 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
6.

Маринін А.І. Розроблення та застосування імпульсного електрогідравлічного способу оброблення сировини рослинного походження : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2007. — 21 с. — укp.

Рубрики:
7.

Теймурова А. Т. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16. — Х., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
8.

Паламарчук Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переробних виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2008. — 44 с. — укp.

Рубрики:
9.

Коваленко О.О. Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — О., 2007. — 36 с. — укp.

Рубрики:
10.

Марценюк О.С. Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 45 с. — укp.

Рубрики:
11.

Ремінна Л.П. Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — О., 2008. — 19 с. — укp.

Рубрики:
12.

Гуць В.С. Прикладна реологія та інтенсифікація процесів харчових виробництв : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12. — К., 1999. — 35 с. — укp.

Рубрики:
13.

Лебединець І.В. Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — Х., 2003. — 19 с.: рис. — укp.

Рубрики:
14.

Сухенко В.Ю. Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12. — К., 2006. — 20 с. — укp.

Рубрики:
15.

Шофул І. І. Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
16.

Мординський В. П. Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12. — О., 2011. — 19 с.: рис., табл. — укp.

Рубрики:
17.

Левченко О.В. Удосконалення електротехнологічної дії на мікроорганізми на основі аналізу електричного поля : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.09.13. — Х., 2005. — 19 с. — укp.

Рубрики:
18.

Паскал Ю. Г. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13. — О., 2010. — 19 с. — укp.

Рубрики:
19.

Пак А. В. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15. — Х., 2010. — 18 с. — укp.

Рубрики:
20.

Шапорова Т.М. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15. — Х., 2002. — 18 с. — укp.

Рубрики:
...
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського