ВА865702

Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів [Текст] : підручник / Г. Є. Поліщук [та ін.] ; [за ред. Г. Є. Поліщук] ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2020. - 195 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 192-193. - 100 прим. - ISBN 978-966-612-245-5

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Поліщук, Галина Євгенівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валеріївна; Осьмак, Тетяна Григорівна; Басс, Оксана Олександрівна; Поліщук, Галина Євгенівна (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд