|
ВА862980 Соломон, Алла Миколаївна. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / А. М. Соломон, Н. М. Казмірук, С. Д. Тузова ; Технол.-пром. коледж Вінниц. нац. аграр. ун-ту. - Вінниця : Т. П. Барановська [вид.], 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 298-302. - 50 прим. - ISBN 978-617-7233-56-4Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Казмірук, Наталія Михайлівна; Тузова, Світлана Дмитрівна; Вінницький національний аграрний університет (Вінниця). Технологічно-промисловий коледж
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|