ВА862980
Соломон, Алла Миколаївна.
Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / А. М. Соломон, Н. М. Казмірук, С. Д. Тузова ; Технол.-пром. коледж Вінниц. нац. аграр. ун-ту. - Вінниця : Т. П. Барановська [вид.], 2020. - 303 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 298-302. - 50 прим. - ISBN 978-617-7233-56-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Казмірук, Наталія Михайлівна; Тузова, Світлана Дмитрівна; Вінницький національний аграрний університет (Вінниця). Технологічно-промисловий коледж

Видання зберігається у :
Основний фонд