ВА862204

Технологія продукції ресторанного господарства. Контроль якості [Текст] : навч. посіб. / О. В. Сабіров [та ін.] ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : УМСФ, 2023. - 169 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 167-169. - 100 прим. - ISBN 978-966-328-198-8

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сабіров, Олександр Володимирович; Язіна, Вікторія Анатоліївна; Кучер, Маргарита Миколаївна; Вишнікіна, Олена Вікторівна; Разінькова, Міла Юріївна; Університет митної справи та фінансів (Дніпро)

Видання зберігається у :
Основний фонд