|
ВА862204 Технологія продукції ресторанного господарства. Контроль якості [Текст] : навч. посіб. / О. В. Сабіров [та ін.] ; Ун-т мит. справи та фінансів. - Дніпро : УМСФ, 2023. - 169 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 167-169. - 100 прим. - ISBN 978-966-328-198-8Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Сабіров, Олександр Володимирович; Язіна, Вікторія Анатоліївна; Кучер, Маргарита Миколаївна; Вишнікіна, Олена Вікторівна; Разінькова, Міла Юріївна; Університет митної справи та фінансів (Дніпро)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|