|
ВА852459 Наукові основи харчових технологій [Текст] : навч.-метод. посіб. / уклад.: В. М. Федорів, І. М. Кобаса, С. Д. Борук ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича : Рута, 2021. - 119 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 110-117. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Географічні рубрики:
Дод. точки доступу: Федорів, Віктор Михайлович (уклад.); Кобаса, Ігор Михайлович (уклад.); Борук, Сергій Дмитрович (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|