ВА851920

Функціонування та розвиток сфери харчування: теоретико-методологічні основи [Текст] : монографія / [В. А. Гросул та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во Іванченка І. С., 2020. - 250, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 202-225. - 100 прим. - ISBN 978-617-7879-95-3

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гросул, Вікторія Анатоліївна; Яцун, Леонід Миколайович; Круглова, Олена Анатоліївна; Филипенко, Олена Михайлівна; Синицина, Галина Анатоліївна; Зубков, Сергій Олександрович; Тімченко, Ольга Дмитрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд