ВА851894
"Тенденції розвитку інноваційних технологій в індустрії харчування", обласна науково-практична конференція (3 ; 2019 ; Дніпро).
Третя обласна науково-практична конференція "Тенденції розвитку інноваційних технологій в індустрії харчування", 22 жовтня 2019 р. [Текст] : тези доп. / [ред.: О. В. Гончарова, Р. Є. Слободнюк, О. О. Котов] ; Дніпропетр. філ. Ін-ту модернізації змісту освіти [та ін.]. - Дніпро : Стандарт-Сервіс, 2019. - 56 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці ст. - 50 прим. - ISBN 978-617-7382-22-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гончарова, О. В. (ред.); Слободнюк, Р. Є. (ред.); Котов, О. О. (ред.); Інститут модернізації змісту освіти. Дніпропетровська філія; "Дніпровський технолого-економічний коледж", державний навчальний заклад; Криворізький державний комерційно-економічний технікум"Дніпровський транспортно-економічний коледж", державний навчальний заклад; Дніпровський державний технічний університет (Кам'янське). Комерційний технікум; Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. Криворізький коледж економіки та управління; Дніпровський державний аграрно-економічний університет (Дніпро). Технологічний коледж

Видання зберігається у :
Основний фонд