|
ВА848254 Інструментальні методи аналізу харчової продукції [Текст] : навч. метод. посіб. / [уклад. А. В. Сачко та ін.] ; Чернівец. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : ЧНУ : Рута, 2020. - 79 с. : рис. - Бібліогр.: с. 77. - 50 прим.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сачко, Анастасія Валеріївна (уклад.); Дійчук, Володимир Васильович (уклад.); Воробець, Марія Михайлівна (уклад.); Сема, Оксана Василівна (уклад.); Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|