ВА846173

Жирнокислотний, стериновий та ацилгліцериновий склад олій і жирів [Текст] : довід. : для студентів спец. 181 "Харчові технології" / І. В. Левчук [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Київ : Сталь, 2020. - 205, [2 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 193-202. - 500 прим. - ISBN 978-617-676-162-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Левчук, Ірина Володимирівна; Некрасов, Павло Олександрович; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд