ВА843484

Гігієна виробництва та експеритиза харчових та інкубаційних яєць і яйцепродуктів [Текст] : навч. посіб. / Богатко Н. М. [та ін.] ; за ред. Н. М. Богатко, І. В. Яценко, А. Ю. Мельник ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т, Ін-т післядиплом. навчання керівників і спеціалістів вет. медицини. - Біла Церква : Білоцерківдрук, 2020. - 164 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 160-164. - 100 прим. - ISBN 978-966-2122-58-9

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Богатко, Н. М.; Яценко, І. В.; Мельник, А. Ю.; Богатко, Л. М.; Фотіна, Т. І.; Букалова, Н. В.; Дудус, Т. В.; Мазур, Т. Г.; Лясота, В. П.; Сахнюк, Н. І.; Савчук, Г. В.; Курята, Н. В.; Ткачук, Н. А.; Давнюк, Л. І.; Кіт, А. А.; Богатко, Н. М. (ред.); Яценко, І. В. (ред.); Мельник, А. Ю. (ред.); Білоцерківський національний аграрний університет. Інститут післядипломного навчання керівників і спеціалістів ветеринарної медицини

Видання зберігається у :
Основний фонд