|
ВС67270 Гам, Бернхард. Колбаса. Полная технология приготовления: сосиски, колбасы, паштеты, ветчина [Текст] / Бернхард Гам ; [пер. с нем. Е. Сухомлинова]. - Харьков : Клуб Семейного Досуга, 2020. - 127 с. : цв. ил. - Назва на корінці : Колбаса. - Пер. изд. : Würste, Sülzen, Pasteten. Traditionell und selbst gemacht / Bernhard Gahm. - Stuttgart, 2019. - 3200 прим. - ISBN 978-617-12-7642-0. - ISBN 978-3-8001-1290-6 (нем.)Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сухомлинова, Елена (пер.); Gahm, Bernhard
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|