ВА840807

Харчові технології. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Текст] : навч. посіб. / [О. В. Самохвалова та ін.] ; за ред. проф. О. В. Самохвалової ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Бровін О. В. [вид.], 2019. - 277 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 276-277. - 300 прим. - ISBN 978-617-7738-55-7

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна; Кучерук, Зіновія Іванівна; Олійник, Світлана Георгіївна; Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.; Кабасова, К. Р.; Болховітіна, О. І.; Брикова, Т. М.; Самохвалова, Ольга Володимирівна (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд