ВА837590

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / [В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред. В. П. Славова та О. В. Коваленко ; Житомир. нац. агроекол. ун-т. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2019. - 355 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-966-485-255-2

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Славов, Володимир Петрович; Коваленко, Ольга Володимирівна; Біденко, Володимир Миколайович; Дідух, Микола Ілліч; Трохименко, Віта Зигмундівна; Ковальчук, Тетяна Іванівна; Вербельчук, Сергій Петрович; Кальчук, Любов Аскольдівна; Славов, Володимир Петрович (ред.); Коваленко, Ольга Володимирівна (ред.); Житомирський національний агроекологічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд