|
РА438826 Салата, Володимир Зеновійович. Теоретичне та експериментальне обґрунтування гігієнічних критеріїв оцінки безпечності яловичини за холодильного зберігання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра вет. наук : 16.00.06 / Салата Володимир Зеновійович ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2019. - 40 с. : рис., табл.Рубрикатор НБУВ: УДК: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Сумський національний аграрний університет; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|