РА438826
Салата, Володимир Зеновійович.
Теоретичне та експериментальне обґрунтування гігієнічних критеріїв оцінки безпечності яловичини за холодильного зберігання [Текст] : автореф. дис. ... д-ра вет. наук : 16.00.06 / Салата Володимир Зеновійович ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікроорганізмів. - Суми, 2019. - 40 с. : рис., табл.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сумський національний аграрний університет; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ); Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Видання зберігається у :
Основний фонд