Р133816

Основи автоматизованого проектування [Текст] : метод. вказівки до лаб. робіт для студентів напряму підгот. 181 "Харчові технології" (ден. і заоч. форми навчання) / Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т ; [уклад.: Ощипок І. М., Бліщ Р. О.]. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017. - 39, [1] с. : рис. - Бібліогр.: с. [40]. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Бліщ, Р. О. (уклад.); Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд