ВА812623

Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей у дошкільних навчальних закладах [Текст] / [М. І. Пересічний та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Нац. ун-т харч. технологій, ДУ "Ін-т гігієни і мед. екології ім. О. М. Марзеєва НАМНУ". - Київ : АртЕк, 2015. - 715 с. : іл. - 300 прим. - ISBN 978-617-7264-09-4

Рубрикатор НБУВ:
УДК:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пересічний, М. І.; Корзун, В. Н.; Карпенко, П. О.; Пересічна, С. М.; Гриненко, І. Г.; Пересічний, М. І. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет; Національний університет харчових технологій (Київ); Національна академія медичних наук України (Київ); "Інститут гігієни і медичної екології ім. О. М. Марзеєва", державна установа

Видання зберігається у :
Основний фонд