Р131890

Методи створення овець м'ясного та удосконалення тонкорунного м'ясо-вовнового напряму продуктивності [Текст] : рекомендації / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т тваринництва НААН ; [розроб.: І. А. Помітун та ін.]. - Харків : Ін-т тваринництва НААН, 2016. - 32 с. - Бібліогр.: с. 28-29. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Помітун, І. А. (розроб.); Косова, Н. О. (розроб.); Золотарьова, С. А. (розроб.); Національна академія аграрних наук України (Київ); Інститут тваринництва (Кулиничі (смт.), Харківська обл.)

Видання зберігається у :
Основний фонд