РА427390
Коваль, Ірина Вікторівна.
Критерії оцінки якості продуктів забою тварин за фасціольозу, дикроцеліозу та ехінококозу [Текст] : автореф. дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Коваль Ірина Вікторівна ; Сум. нац. аграр. ун-т, Держ. служба України з питань безпечності харч. продуктів та захисту споживачів, Держ. наук.-контрол. ін-т біотехнології і штамів мікрооганізмів. - Суми, 2017. - 22 с. : табл.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сумський національний аграрний університет; Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд