ВА806520

The technology of chees structured semi-product with the use of gelatin [Text] : the monogr. / [comp. auth.: Mykola Pertsevyi et al.] ; under the editorship of P. Gurskyi, M. Pertsevyi. - Sumy : University book, 2016. - 132 p. : fig., tab. - Назва у вип. дан. : Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину/М. Ф. Перцевий [та ін.]. - Бібліогр.: с. 114-130. - 300 прим. - ISBN 978-966-680-781-9
На тит. арк. помилково ред.: F. Pertsevyi

Рубрикатор НБУВ:
 Л958 
 Л994 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Pertsevyi, Mykola Fedorovych; Перцевий, Микола Федорович; Gurskyi, Petro Vasylovych; Гурський, Петро Васильович; Ladyka, Volodymyr Ivanovych; Ладика, Володимир Іванович; Obozna, Margarita; Bidyuk, Dmytro; Gurskyi, Petro Vasylovych (ред.); Pertsevyi, Mykola Fedorovych (ред.); Перцевий, Микола Федорович

Видання зберігається у :
Основний фонд