ВА787127

Методичні вказівки до виконання курсової роботи "Екологічна характеристика об'єкта" з дисципліни "Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів" [Текст] : для студентів спец. 8.05170106 "Технології продуктів бродіння і виноробства" та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників" / Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" ; [уклад.: О. О. Любавіна та ін.]. - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 55 с. : табл. - Бібліогр.: с. 10-11. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Любавіна, Олена Олександрівна (уклад.); Демидов, Ігор Миколайович (уклад.); Півень, Олена Миколаївна (уклад.); Сокол, Ганна Ігорівна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд