ВА787040

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Матеріалознавство" для студентів усіх форм навчання спеціальності 7.05170106 "Технологія продуктів бродіння та виноробства" [Текст] / Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" ; [уклад.: О. О. Любавіна та ін.]. - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 75 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 59. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Любавіна, Олена Олександрівна (уклад.); Півень, Олена Миколаївна (уклад.); Березка, Тетяна Олександрівна (уклад.); Сокол, Ганна Ігорівна (уклад.); "Харківський політехнічний інcтитут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд