СО33268

Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : підруч. для студентів ВНЗ / Мостова Л. М. [та ін.] ; Харків. торг.-екон. ін-т КНТЕУ, Укр. інж.-пед. акад. - Харків : УІПА, 2013. - 451 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 437-444. - 300 прим. - ISBN 978-617-7017-83-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Мостова, Людмила Миколаївна; Олійник, Наталія Юріївна; Свідло, Карина Володимирівна; Лазарева, Тетяна Анатоліївна; Київський національний торговельно-економічний університет. Харківський торговельно-економічний інститут; Українська інженерно-педагогічна академія (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд