|
ВА785356 Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини [Текст] : монографія / Гніцевич В. А. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : Донбас, 2014. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим. - ISBN 978-617-638-284-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Никифоров, Радіон Петрович; Федотова, Неля Анатоліївна; Кравченко, Наталя Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|