Р125745

Методика викладання у вищій школі [Текст] : метод. вказівки і завдання до практ. та індивід. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" спец. 8.14010101 "Готельно-ресторанна справа" освіт.-кваліфікац. рівня "магістр" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Ощипок І. М., Пономарьов П. Х., Сирохман І. В.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2013. - 39 с. - Бібліогр.: с. 38-39. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Ощипок, І. М. (уклад.); Пономарьов, П. Х. (уклад.); Сирохман, І. В. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд