ВА775266

Технологія виробництва кулінарної продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., [які навч. за спец. 5.05170101 "Виробництво харчової продукції", напрям підготов. 051701 "Харчові технології та інженерія"] / [Г. Ф. Коршунова та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 386 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 385-386. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-308-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Коршунова, Ганна Федорівна; Стіборовський, Сергій Едуардович; Борисполець, Алла Олексіївна; Савчукова, Тетяна Миколаївна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд