|
ВА775192 Технологія харчових продуктів рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / [Гніцевич В. А. та ін. ; за ред. В. А. Гніцевич] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-324. - 300 прим. - ISBN 978-966-385-293-5Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Ільдірова, Світлана Климентівна; Стіборовський, Сергій Едуардович; Варваріна, Наталія Михайлівна; Давидова, Валентина Романівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|