ВА775070

Інноваційні підходи до поліпшення експлуатаційних характеристик обладнання харчових виробництв [Текст] : монографія / [Заплетніков І. М. та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки й торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. обладнання харч. вир-в. - Донецьк : Ноулідж, Донец. від.-ня, 2013. - 290 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим. - ISBN 978-617-579-744-0

Рубрикатор НБУВ:
 Л81-5 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Заплетніков, І. М.; Поперечний, А. М.; Єрьоменко, Д. О.; Антропова, Л. М.; Фалько, О. Л.; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра обладнання харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд