ВА772951

Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за освіт.-проф. прогр. підготов. спеціалістів та магістрів зі спец. "Технології продуктів бродіння і виноробства" / [С. В. Іванов та ін.] ; за заг. ред. д-ра хім. наук, проф. С. В. Іванова ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : НУХТ, 2012. - 487 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 478-481. - 300 прим. - ISBN 978-966-612-130-4

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Іванов, Сергій Віталійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Коренькова, Галина Миколаївна; Білько, Марина Володимирівна; Іванов, Сергій Віталійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд