|
ВА767477 Пасальський, Богдан Кирилович. Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Н. В. Притульської ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 118 с. : рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 117-118. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-602-6Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Чикун, Надія Юріївна; Притульська, Н. В. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
|