ВА767477
Пасальський, Богдан Кирилович.
Експрес-методи визначення якості харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський, Н. Ю. Чикун ; за ред. д-ра техн. наук, проф. Н. В. Притульської ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 118 с. : рис., табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 117-118. - 300 прим. - ISBN 978-966-629-602-6

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Чикун, Надія Юріївна; Притульська, Н. В. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд