Р122829

Методичні вказівки до виконання комплексної контрольної роботи з дисципліни "Економіка підприємств. Основи підприємництва" [Текст] : для студ. ден. та заоч. форм навчання, що навчаються за напрямом 051701 "Харчова технологія та інженерія" / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: Г. І. Сокол, В. С. Каретнікова, Н. М. Дьякова]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 40 с. : табл. - Бібліогр.: с. 39. - 50 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Сокол, Ганна Ігорівна (уклад.); Каретнікова, Валентина Степанівна (уклад.); Дьякова, Наталія Миколаївна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд