ВА756191

Основи технології та ресурсоенергозбереження в харчовій промисловості [Текст] : [монографія] / В. А. Домарецький [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. В. А. Домарецького ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Фенікс, 2011. - 573 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 563-567. - 1000 прим. - ISBN 978-966-651-972-9

Рубрикатор НБУВ:
 Л80 
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Домарецький, Віталій Афанасійович; Бобов, Геннадій Борисович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Гросман, Олег Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд