В353558/1
Технологія і механізація виробництва м'ясо-молочних продуктів [Текст] : підруч. для учнів проф.-техн. навч. закл. : у 2 кн. / О. В. Гвоздєв [та ін.] ; за ред. канд. техн. наук О. В. Гвоздєва. - Мелітополь : Видавничий будинок ММД, 2012 - 2013. - ISBN 978-966-197-131-7 (повне зібрання).
Кн. 1 : Технологія і механізація виробництва м'яса і м'ясопродуктів. - 2012. - 532 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 530-531. - 150 прим. - ISBN 978-966-197-134-8 (кн. 1)

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Гвоздєв, Олександр Вікторович; Ялпачик, Федір Юхимович; Загорко, Надія Петрівна; Шпиганович, Тетяна Олександрівна; Гвоздєв, Олександр Вікторович \ред.\

Видання зберігається у :
Основний фонд