Р119370

Особливості технології страв для харчування школярів [Текст] : навч. посіб. / Глухів. нац. пед. ун-т ім. О. Довженка, Каф. педагогіки і методики технол. освіти ; [уклад.: Шильман Л. З., Хоруженко Т. А.]. - Глухів : РВВ ГНПУ ім. О. Довженка, 2010. - 35 с. - Бібліогр.: с. 35. - 100 прим.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Шильман, Лев Залманович (уклад.); Хоруженко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка. Кафедра педагогіки і методики технологічної освіти

Видання зберігається у :
Основний фонд