Р98651

Методичні вказівки до виконання розділу "Автоматизація виробничих процесів" у дипломному проекті для студентів спеціальностей: 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока", 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства", 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання [Текст] / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. Ф. Калениченко, В. Д. Кишенько. - К. : НУХН, 2003. - 25 с. - Бібліогр.: с. 18-19

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Калениченко, Григорій Федорович (уклад.); Кишенько, Василь Дмитрович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд