Р98683

Технохімічний контроль [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Грек, Т. А. Скорченко. - К. : НУХТ, 2003. - 12 с. - Бібліогр.: с. 11-12

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:


Дод. точки доступу:
Грек, Олена Вікторівна (уклад.); Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд