Р108198

Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти". Майонези: асортимент, споживні властивості, якість, безпека, зберігання (паперовий і електронний варіанти) [Текст] : метод. вказівки, завдання та тести до самост. роботи для студ. спец. 6.050301, 6.050302, 6.050303 (ден. та заоч. форми навч.) / уклад. П. Х. Пономарьов [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2006. - 22 с. - Бібліогр.: с. 22

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Пономарьов, П. Х. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд