В349136/Ч. 2
Основи фізіології, гігієни та безпеки харчування [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. - Суми : ВТД "Університетська книга", 2004 .
Ч. 2 : Основи гігієни та безпеки харчування / О. М. Царенко [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2004. - 282 с.: табл. - Бібліогр.: с. 276-278. - ISBN 966-680-162-0

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Царенко, Олександр Михайлович; Машкін, Микола Іванович; Павлоцька, Лариса Федорівна; Димитрієвич, Любов Радоївна; Дуденко, Ніна Василівна

Видання зберігається у :
Основний фонд