|
Р105907 Проектування підприємств галузі (виробництво солоду, пива і безалкогольних напоїв) [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання контрольної та розрахунково-графічної робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробство" напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. Є. Мелетьєв [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 18 с.Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Мелетьєв, Анатолій Євгенович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|