В347769/Ч. 2
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. та викон. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 2 / уклад. Т. О. Рашевська, Г. Б. Федорова. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 26 с. - Бібліогр.: в кінці розділів.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рашевська, Тамара Олексіївна (уклад.); Федорова, Ганна Борисівна (уклад.); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд