СТ1696/Ч. 1
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Горизонтальний метод підраховування коагулазо-позитивних стафілококів (Staphylococcus aureus та інших видів) [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 6888-1:2003 ; Метод з використовуванням агарового середовища Беард-Паркера (ISO 6888-1:1999, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. М. Косенко [та ін.] ; . - Чинний від 01.10.2004. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - 10 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Косенко, М. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд