СТ1635/Ч. 1
Мікробіологія харчових продуктів та кормів для тварин. Готування досліджуваних проб, вихідної суспензії та десятикратних розведень для мікробіологічного досліджування [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2005 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 6887-1:2003 ; Загальні правила готування вихідної суспензії та десятикратних розведень (ISO 6887-1:1999, IDT) / пер. і наук.-техн. ред. М. Рожко [та ін.] ; . - Чинний від 01.10.2004. - [Б. м.] : [б.в.], 2005. - ІV, 6 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Рожко, М (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд