В347769/Ч. 1
Теоретичні основи технології харчових виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. та викон. практ. занять для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002 .
Ч. 1 / Національний університет харчових технологій (Київ) ; уклад. Г. Є. Поліщук. - [Б. м.] : [б.в.], 2002. - 28 с.

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Поліщук, Галина Євгенівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд