|
ВА646373 Скотарство і технологія виробництва та переробки молока і яловичини [Текст] : підруч. для підготовки фахівців в аграр. вищ. навч. закл. I-II рівнів акредитації із спец. "Зоотехнія" / Ю. Д. Рубан [и др.] ; ред. Ю. Д. Рубан. - К. : Мета, 2003. - 368 с.: іл. - Бібліогр.: с. 357-359. - ISBN 966-7947-17-3Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Рубан, Юрій Дмитрович; Борщ, Олександр Васильович; Сирота, Олександр Гнатович; Хоменко, Микола Павлович; Рубан, Юрій Дмитрович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|