|
Р99423 Актуальні проблеми виноробства [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни, виконання курсового проекту і контрольної роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації "Виноробство" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної і заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. А. Домарецький, А. М. Куц. - Х. : НУХТ, 2003. - 23 с. - Бібліогр.: с. 22-23Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Домарецький, Віталій Афанасійович (уклад.); Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|