|
Р99455 Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни і виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної та заочної форм навчання та технологів зі скороченою формою навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. О. Степаненко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22Рубрикатор НБУВ: Тематичні рубрики:
Дод. точки доступу: Степаненко, Тетяна Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|