Р96935

Актуальні проблеми галузі [Текст] : метод. вказ. до виконання лабораторних робіт з розділу "Технологія незбираномолочних продуктів" для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заоч. форм навч. та заоч. із скороченим терміном навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Т. А. Скорченко, О. В. Кочубей. - К. : НУХТ, 2002. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:


Дод. точки доступу:
Скорченко, Тетяна Анатоліївна (уклад.); Кочубей, Оксана Валер'янівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд