ВА596135

Основи охорони праці [Текст] : підруч. для студ. вищих закладів освіти харчової пром-сті / М. П. Купчик [та ін.] ; ред. М. П. Купчик, М. П. Гандзюк ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 2000. - 409 с. - Бібліогр.: с. 408-409. - ISBN 966-7233-19-7

Рубрикатор НБУВ:
Тематичні рубрики:

Географічні рубрики:
  


Дод. точки доступу:
Купчик, М. П.; Гандзюк, М. П.; Степанець, І. Ф.; Вендичанський, В. Н.; Литвиненко, А. М.; Купчик, М. П. (ред.); Гандзюк, М. П. (ред.); Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд